Protectie pentru jgheab Gutter Stark®

Protecţie şi curăţenie

Frunzele, zăpada şi gheaţa sunt inamicii fiecărui sistem pluvial pentru acoperiş. Datorită protecţiei Gutter Stark® nu mai există jgheaburi înfundate şi se asigură o protecţie ridicată antiumezeală pentru clădire. Chiar şi în condiţii subpolare Gutter Stark® asigură o scurgere netulburată. Prin tehnologia Alu-Rex certificată noua protecţie pentru jgheab devine un model în privinţa eficacităţii.

Eficienţă superioară

Datorită structurii ei găurite unice (Alu-PerfTM) protecţia Gutter Stark® rămâne funcţională pe toată perioada anului. Două teste de control individuale atestă faptul că: Chiar şi în cazul unei acoperiri de 100% se poate obţine o cantitate de drenare de 63 mm pe oră şi pe metru pătrat. Protecţia Gutter Stark® nu vă lasă baltă nici în caz de ploi puternice: Profilul Roll-BackTM asigură o colectare optimă a cantităţii de apă. Banda de preaplin (Flex-SealTM) închide ermetic suplimentar jgheabul.

Robust şi cu funcţie de autocurăţare

Protecţia Gutter Stark® este deosebit de rezistentă la intemperii Aluminiul utilizat a fost prevăzut suplimentar cu un strat protector. Chiar şi gheaţa şi zăpada n-au nicio şansă, iar în comparaţie cu soluţiile tradiţionale protecţia Gutter Stark® poate rămâne în jgheab pe toată perioada anului.

Cu funcţie de curăţare „automată” a jgheabului

Cu protecţia Gutter Stark® se termină lucrările constante de curăţare a jgheabului. Deoarece protecţia pentru jgheab nu se aşează prea adânc în jgheab, frunzele, muşchiurile şi acele de brad pot fi suflate chiar şi de o adiere de vânt de 10 km/h.